Våga gå din egen väg!

Våga gå din egen väg IMG-20190218-WA0001
Många av oss vill ha ut mer av livet, men har svårt att se hur det skulle kunna gå ihop med de livskomponenter som våra liv består av, och som vi uppfattar som orubbliga förutsättningar.
Själv levde jag i Sverige ett väldigt snävt och inrutat liv som trygghetsnarkoman. Jag var expert på att låta min rädsla dominera och på att hitta förevändningar för att slippa göra de förändringar som var helt nödvändiga för att jag skulle finna min egen väg. När jag till slut vågade hoppa av det liv jag levde och flytta till det, för mig, totalt okända Mexiko, blev jag istället expert på att hantera min rädsla och omvandla den till mod.
I den här föreläsningen berättar jag om min inre och yttre resa, och tar bland annat upp:

  • Vad är det som håller oss tillbaka?
  • Hur gör man egentligen för vara säker på att veta vad man vill?
  • Hur kan man veta att man går åt rätt håll och gör rätt val i livet?
  • Hur får man modet att ta ansvar att förändra de bitar som inte riktigt flyter än?
  • Hur gör man för att få flyt istället för att känna att man försöker få floden att rinna åt ett annat håll?
  • Hur kan man hantera sin rädsla för att misslyckas, och hur hanterar man andras rädsla för att man ska misslyckas?

Målgrupp: Entreprenörer och alla som vill ha en rejäl dos inspiration!

Klicka tillbaks till Föreläsningar!