Föreläsningar

Jag erbjuder inspirerande föreläsningar för framför allt pedagoger och föräldrar, men även för andra grupper i samhället (entreprenörer, politiker och personer som vill få till en livsförändring). För tillfället erbjuder jag tre olika föreläsningar.

Om du är intresserad av att jag ska komma och prata för din grupp, är du mer än välkommen att höra av dig med en offertförfrågan!

Jag SLP

Från käppar i hjulen till stöd och tillit
Vi vill alla att våra barn ska lära sig det de behöver för att lyckas i livet. Men hur ser det egentligen ut när ett barn lär sig? Varför ger så många barn uttryck för att de inte tycker om att lära sig, när de faktiskt är av naturen födda inlärare? Varför tror så många vuxna att de vet vad barn behöver kunna i en  framtid vi inte vet mycket om? Och varför tror vi att barn måste motiveras för att kunna/vilja lära sig?
Klicka här för mer information!

Målgrupp: pedagoger och föräldrar – inklusive er som har barn som klassas som hemmasittare

IMG-20190206-WA0058

En pedagogs bekännelser
Jag är utbildad språklärare från Uppsala universitet, och började min karriär som lärare i slutet på nittio-talet. Nu reser jag jorden runt och ger kurser i självstyrd inlärning, och min tonårige son har inte gått i skolan på flera år.
Klicka här för mer information!

Målgrupp: pedagoger, föräldrar, politiker och samhällsintresserade

 

Våga gå din egen väg IMG-20190218-WA0001
Många av oss vill ha ut mer av livet, men har svårt att se hur det skulle kunna gå ihop med de livskomponenter som våra liv består av, och som vi uppfattar som orubbliga förutsättningar.
Själv levde jag i Sverige ett väldigt snävt och inrutat liv som trygghetsnarkoman. Jag var expert på att låta min rädsla dominera och på att hitta förevändningar för att slippa göra de förändringar som var helt nödvändiga för att jag skulle finna min egen väg. När jag till slut vågade hoppa av det liv jag levde och flytta till det, för mig, totalt okända Mexiko, blev jag istället expert på att hantera min rädsla och omvandla den till mod.
Klicka här för mer information!

Målgrupp: Entreprenörer och alla som vill ha en rejäl dos inspiration!

Annonser