Ditt fritt lärande barn

Ditt fritt lärande barn: hur lyckas ni som familj?
Fundament, fallgropar och framgångstips!

Du har tagit steget.
Du sitter och undrar: hur ser jag praktiskt till att mitt barn får det han eller hon behöver?
Hur får jag vardagen att fungera så att vår familj kan leva exakt det liv vi längtat efter och/eller är på väg att skapa?

Att genomgå en så radikal transformation är spännande – men vägen kan vara kantad av praktiska frågor, inre osäkerhet och tvivel. Jag vet.

Därför har jag tagit fram en kurs specifikt för er svenska föräldrar som tagit klivet ut i världen för att kunna ge era barn det bästa.
Kursen ger er fundamenten för att du som förälder till fritt lärande barn ska lyckas, och dina barn blomma. Vi går igenom:
– Hur man stärker tilliten till sina barns förmågor
– Principerna bakom självstyrd inlärning
– Hur du som förälder skapar de bästa förutsättningarna för fri inlärning
– Hur du praktiskt lyckas i din roll som förälder till dina fritt lärande barn

Kursen ges en gång i veckan under fem veckor. Varje tillfälle varar i två timmar. Efter 1 månad ”möts” vi igen för gemensam reflektion av era erfarenheter.
Interaktivitet: varje tillfälle startar med 30-40 minuters presentation där jag går igenom fundamenten och principerna – därefter en gemensam gruppcoaching där du får tillfälle att ställa och får svar på dina frågor kring fritt lärande.
Kursen kostar normalt 9500:- per familj (en eller två föräldrar), men eftersom jag ger kursen för första gången så erbjuder jag ett specialpris på 4900:-. I gengäld så hjälper du mig att förfina kursen genom att, efter kursens avslut, svara på några korta frågor om kursens innehåll och upplägg.

Totalt blir det 8 timmars kurs (2 timmar per gång), 1 ggn i veckan plus en session uppföljning på 2 timmar ett par månader senare. Jag tar bara emot tio familjer (en eller två föräldrar per familj), så se till att reservera din plats i tid!

Datum: 1, 8, 15, 22 februari
Uppföljning: 11 april
Tid: 16-18 svensk tid
Vi kör via zoom

Du kan svischa din kursavgift till 00529541501520. Den första delbetalningen måste vara inne den 31 december. Sista inbetalningsdatum: 15 januari

På grund av att det är så få platser, återbetalas inte avgiften vid avbokning.

Anmäl dig här!

Kommentarer från tidigare kursdeltagare.